Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Google prezanton aplikacionin më të ri Google Art & Culture

I ngjashëm me aplikacionet Google Street View dhe Google Photos, ky aplikacion i ri sjell pranë jush veprat e mëdha artistike botërore.

Google ndërmjet aplikacionit Art & Culture, ka arritur të mbledhë mbi 1.000 muze dhe ofron mundësinë që çdo përdorues ti shohë ato ndërmjet aplikacionit.

Aplikacioni është konceptuar më shumë se galeri e artit online, pasi sjell koleksionet e këtyre muzeve në një aplikacion të vetëm, të aksesueshëm shumë lehtë.

Art & Culture përmbledh një sërë tiparesh të aplikacioneve si Google Photos, Street View dhe videot 360 shkallë për të sjellë historinë botërore në jetë.

auto pjese dak

Related posts