Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Dukesha Kate, një grua mbretërore mes lulesh (foto)

Ndërsa shumë gra shfrytëzojnë kohën e lirë për të ndjekur serialin e preferuar televiziv, dukesha Kate, gruaja e Princit William, rregullon kopshtin e saj që është për t’u pasur zili.

Nëna e tre fëmijëve, 6, 4 dhe 1 vjeç e gjysmë, ka bërë një punë me plot pasion për të mbjellë shumë nga preferencat e familjes së tyre, kryesisht perime organike.

Ajo madje thotë se e ka shfrytëzuar rastin që të angazhojë fëmijët e saj në pastrimin e kopshtit nga barërat e këqija, si dhe pohon se ky aktivitet nuk është vetëm fizik.

“Si prindër, e kemi detyrë që të zhvillojmë çdo aspekt të fëmijëve tonë, dhe jo vetëm atë fizik. Ta njohësh dhe ta duash natyrën hap dyer të suksesit, pasi natyra është vet jeta”, u kishte thënë mediave dukesha Kate.

Dihet se familja mbretërore britanike është impakt faktor edhe në stilin e jetesës së shumë britanikëve.

Familja pesë anëtarëshe e William, për dallim nga ajo e sapokrijuara e vëllait të tij Harry, preferojnë stil të thjeshtë dhe të përballueshëm, duke nisur nga veshja, e deri te përdorimi i aeroplanëve komercial. /tesheshi.com/

Image result for kate middleton vegetable garden

Image result for kate middleton vegetable garden

Image result for kate middleton vegetable garden

auto pjese dak

Related posts