Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Disa libra të mirë që mund të lexoni gjatë muajit Prill

Ndër aktivitetet e shumta që mund të kryeni gjatë këtij muaji, nuk keni si të lini mënjanë një nga ato aktivitete argëtuese, zbavitëse dhe njëkohësisht edukuese siç është leximi i një libri, e veçanërisht, kur libri është i mirë, të tërheq deri në faqen e fundit e të mban gjallë kuriozitetin.

Më poshtë po ju rendisim një listë me disa libra që janë me të vërtetë të mirë për tu lexuar gjatë këtij muaji. Në rast se nuk i gjeni në bibliotekë apo në librari, mund ti blini fare mirë edhe në internet. Ja cilët janë titujt më interesantë:

Renata Adler- “After the Tall Timber”

Bryan Burrough- “Days of Rage”

Robert Crawford – “Young Eliot”

Brad Gooch- “Smash Cut”

Amelia Gray- “Gutshot”

Ross Macdonald- “Four Novels of the 1950s”

Mary Morris- “The Jazz Palace”

Toni Morrison- “God Help the Child”

Ann Packer –“The Children’s Crusade”

Tracy K Smith, – “Ordinary Light”

Në galerinë e mëposhtme gjeni edhe kopertinat e këtyre veprave./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts