Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

“Dekalogu Kuq e Zi”, integrim mes shqiptarëve

Prizreni është qyteti me të cilin nis seriali “Dekalogu Kuq e Zi”. Aty zhvillohet një takim mes dy delegacioneve.

Është një zgjatim i mbledhjeve të Shqipërisë dhe Kosovës, ku takohen delegacionet e dy ministrive të arsimit, për të unifikuar abetaren e përbashkët.

Krahas kësaj, “Dekalogu Kuq e Zi”, serial komik me dhjetë seri, trajton edhe shumë probleme të tjera, që janë si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri. Lexoje të plotë

auto pjese dak

Related posts