Basha, një P-ia-R protestave: për një Shqipëri europiane (video)

Kreu demokrat Basha e nisi këtë të hënë me një tjeytër mesazh të dalë nga atmosfera e nxehtë e aksionit politik të opozitës.

Duke e pagëzuar qeverinë Rama si “bandë”, Basha thotë se ai, pra PD-ja që ai drejton, nuk do ndalet. E këtë ai e ilustron me pamjet nga protesat e këtyre javëve.

“Ne e kemi bërë zgjedhjen: me njerëzit kundër një qeverie-bandë dhe kryehajdutit të saj që pasi i ka vjedhur dhe braktisur, tani i dhunon dhe i helmon ata!

Ky kryeminister hajdut është kapur duke vjedhur shqiptarët dhe duke blerë votat e tyre bashkë me krimin.

Kjo qeveri-bandë u vuri kryqin shtëpive të shqiptarëve, i ka vënë kryqin të ardhmes sonë europiane. Prandaj tani populli i ka vënë kryqin kësaj bande hajdute dhe nuk do të ndalet!”, shkruan Basha.

Siç mund të dallohet, kryedemokrati po tenton të ofrojë peisazhin normal të protestave, pa pjesën e dhunshme të tyre, për ta cilat kanë marrë dhe qortime ndërkombëtare. /tesheshi.com/

Ne e kemi bërë zgjedhjen: me njerëzit kundër një qeverie-bandë dhe kryehajdutit të saj që pasi i ka vjedhur dhe braktisur, tani i dhunon dhe i helmon ata! Ky kryeminister hajdut është kapur duke vjedhur shqiptarët dhe duke blerë votat e tyre bashkë me krimin. Kjo qeveri-bandë u vuri kryqin shtëpive të shqiptarëve, i ka vënë kryqin të ardhmes sonë europiane. Prandaj tani populli i ka vënë kryqin kësaj bande hajdute dhe nuk do të ndalet! #shqiperiasieuropa

Posted by Lulzim Basha on Monday, April 15, 2019

 

Ne e kemi bërë zgjedhjen: me njerëzit kundër një qeverie-bandë dhe kryehajdutit të saj që pasi i ka vjedhur dhe braktisur, tani i dhunon dhe i helmon ata! Ky kryeminister hajdut është kapur duke vjedhur shqiptarët dhe duke blerë votat e tyre bashkë me krimin. Kjo qeveri-bandë u vuri kryqin shtëpive të shqiptarëve, i ka vënë kryqin të ardhmes sonë europiane. Prandaj tani populli i ka vënë kryqin kësaj bande hajdute dhe nuk do të ndalet! #shqiperiasieuropa

Posted by Lulzim Basha on Monday, April 15, 2019

auto pjese dak

Related posts