728 x 90 Leaderboard

Arti i krijimit të figurave gjeometrike nga kartëmonedhat

Për art, ndonjëherë është e nevojshme që të kemi vetëm pak vullnet dhe kreativitet, dhe këtë më së miri e konfirmon videoja në të cilën shohim shifra gjeometrike të punuara me kartëmonedha.

Krijimi i figurave gjeometrike nga kartëmonedhat është i ngjashëm me artin japonez të lakimit të letrës, i njohur si origami.

Origami është një shkathtësi tradicionale japoneze e krijimit të modeleve nga letra.

Tradicionalisht, përdoret katrori, por ekziston një numër i madh i modeleve që janë punuar nga forma të ndryshme të letrës.

Se si duket arti i krijimit të një forme gjeometrike nga kartëmonedhat, ndiqni videon në vijim./tesheshi.com/

Related posts