Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Video promocionale për mbrojtjen e mjedisit: Në Finlandë, atlete me mbetjet e kafesë

Në një video promocionale të shpërndarë së fundi, Forumi Ekonomik Botëror veçon të dhënën se ne funksion të mbrojtjes së mjedisit, në Finlandë mbetjet e kafesë po përdoren për prodhimin e atleteve sportive.

Aty thuhet gjithashtu se shumë kompani po kërkojnë të shfrytëzojnë mbeturinat ushqimore.

Një prej tyre është dhe Hugo Boss, e cili përdor fijet e ananasit po në linjën  e këpucëve.

Forumi Ekonomik Botëror kujtoi se industria e modës, tekstilit ka një ndikim të madh mjedisor dhe kujton se kjo industri gjeneron 20 përqind të ujërave të ndotura totale në botë. /tesheshi.com/

This Finnish start-up is making shoes from waste coffee

Ground breaking.📕 Read more: https://wef.ch/2lt19o7

Posted by World Economic Forum on Thursday, January 9, 2020

auto pjese dak

Related posts