Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Truku i kuzhinierit/ Si të mos ngjitet peshku tek skara (video)

Me siguri edhe juve ju ka ndodhur që peshku t’ju ngjitet tek skare. Jo vetëm që nuk është aq i shijshëm dhe mund të shpartallohet, edhe vetë skara më vonë duhet pastruar.

Ekzistojnë dy truke se si ta piqni e të mos ngjitet, por nuk është fjala për mbështjellje në letër alumini.

Truket janë: të piqni në feta limoni apo para pjekjes ta lyeni me majonez. Në të dyja rastet do të jetë shumë i shijshëm.

Shikoni në video trukun me majonezë: /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts