Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Tre gatopardë sulmojnë strucin, pamje që të lënë pa frymë

BBC publikoi pamjet e rralla ku tre gatopardë sulmojnë një struc, një episod i serisë dokumentare më të gjatë në Britani mbi botën natyrore, i cili është transmetuar që nga viti 1992 nga legjenda David Attenborough.

Pamjet iu bëbë virale dhe provokuan mijëra reagime.

Në YouTube, të njëjtat pamje nga viti 2017 fituan mbi 11 milion shikime. Shihni pse… /tesheshi.com/

Life: Three cheetahs take on one ostrich

Does this ostrich even stand a chance?!#Life

Posted by BBC Earth on Wednesday, 9 October 2019

auto pjese dak

Related posts