Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Startimi i TAP-it, SHBA: sa e rëndësishme për Shqipërinë!

Ambasadorja amerikane Yuri Kim përshëndeti nisjen së shpejti të transportimit të gazit nëpërjet TAP-it, duke thënë se kjo është e rëndësishme dhe për Shqipërinë.

“Kjo është strategjikisht e rëndësishme.

TAP do të transportojë gaz natyror nga Deti Kaspik në Evropë përmes Greqisë dhe Shqipërisë, duke e bërë Shqipërinë një pjesë integrale të arkitekturës së larmishme rajonale të energjisë.

Diversifikimi i energjisë = zgjedhja = siguria = pavarësia”, shkruan gruaja që përfaqëson SHBA në Tiranë. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts