Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Siguri dhe ndihmesë, ja rojtarët e Haxhit në Mekë

Si gjithmonë, siguria këtë vit ishte e para në Haxh.

Qeveria saudite ka punësuar qindra mijëra forca të sigurisë për të mbajtur rendin dhe rregullin, në mënyrë që të gjitha ritualet fetare të ushtrohen në siguri të plotë.

Megjithëse ekzistojnë sfida të shumta sigurie, ushtarët dhe policët sauditë janë veçanërisht të përkushtuar dhe për të ndihmuar haxhinjtë në moshë pse me aftësi kufizuar.

Pavarësisht misionit të vështirë, ndodh që kanë një buzëqeshje të instaluar në potret. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com