Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Rusët njoftojnë botën për MiG-un e ri përgjues

Korporata Ruse Rostech ka filluar punën për krijimin e një brezi të ri të gjuetarëve përgjues nën emrin e punës MiG-41, u njoftua në faqen e internetit të korporatës.

“Zhvillimi i brezit të ardhshëm të gjuetarëve përgjues tashmë ka filluar. Projekti i një avioni përgjimi me rreze të gjatë me emrin e punës MiG-41 është në fazën e ndërtimit”,  u tha në njoftim.

Më herët, korporata ruse e aviacionit MiG njoftoi se avioni i ri me rreze të gjatë përgjimi (PAK DP) MiG-41, i cili duhet të zëvendësojë MiG-31, do të jetë në gjendje të kryejë misione në hapësirë.

Siç u tha, MiG-41 do të jetë një avion absolutisht i ri, jo një version modern i paraardhësit të tij.

Ai gjithashtu do të përdorë teknologji plotësisht të reja për të punuar në sferën e Arktikut dhe në të ardhmen do të “transferohet në një projekt pa pilot”. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts