Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

BUJQËSIA/ Rama te Neta e famshme e Myzeqesë: ja kush e ka fajin për fermerë që protestojnë (video)

Kryeministri Rama ishte në Grabian të Lushnjës, ku pa nga afër një investim të fuqishëm në sektorin e blektorisë.

Në një nga fermat më të mëdha të mbarshtimit të lopëve dhe përpunimit të qumështit ku në bashkëpunim me financimet e BE-së, po modernizojmë proceset në sistemin e mjeljes për një qumësht më të sigurtë në treg”, shkroi shefi i qeverisë, ku në bisedë me investitorët u sqarua se pse ka nga ata fermerë që protestojnë se s’u shitet qumështi, ose se ka çmim të ulët, duke bërë që dhe ta derdhin në asfalt.

Eshtë vërtet faji i tyre apo i shtetit? Për këtë kërkoi shpjegime kryeministri.

Grabian, Lushnjë – Në një nga fermat më të mëdha të mbarshtimit të lopëve dhe përpunimit të qumështit ku në bashkëpunim me financimet e BE-së, po modernizojmë proceset në sistemin e mjeljes për një qumësht më të sigurtë në treg.🐄🥛

Posted by Edi Rama on Wednesday, May 27, 2020

Gjithashtu, Rama qe dhe në një tjetër kompani të suksesshme eksporti bujqësor në Lushnje, te fenomeni “Neta”. Ai shoqërohej nga ambasadori Soreca në këtë vizitë në Myzeqeve.

#RESPEKT🙏Lushnjë – Aty ku puna me tokën dhe transformimet mbresëlënëse të viteve të fundit nuk kanë bërë kurrë lajm dhe ku realiteti flet qartë për rilindjen e vështirë, por të vazhdueshme të bujqësisë, përmes plot shembujsh kuptimplotë, si ky i Nedrete Arapit dhe familjes së saj nga Zgjana😊Falë edhe financimit direkt nga programi i qeverisë + fondit nga programi europian IPARD II – ku Shqipëria po ia del të thithë fonde të konsiderueshme, si rezultat i rritjes së cilësisë së projekteve dhe bashkëpunimit AZHBR-Fermer- magazina e thjeshtë ku nisi historia e suksesit të kësaj familjeje punëtore, është transformuar në një strukturë moderne që gjeneron punësim dhe garanton rritjen e përvitshme të eskporteve në Bashkimin Europian🍓🍅🍉🥦🥝🍆🥬🌶🥕🍒#ShqipërinëqëDuam🇦🇱☀️

Posted by Edi Rama on Tuesday, May 26, 2020

” Aty ku puna me tokën dhe transformimet mbresëlënëse të viteve të fundit nuk kanë bërë kurrë lajm dhe ku realiteti flet qartë për rilindjen e vështirë, por të vazhdueshme të bujqësisë, përmes plot shembujsh kuptimplotë, si ky i Nedrete Arapit dhe familjes së saj nga Zgjana”, shkroi Rama. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com