Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Rama i përgjigjet “ankthit të madh”: pagat e muajit, të garantuara

Kryeministri Rama i është përgjigjur asaj që është bërë çështja me sensitive sociale e këtyre ditëve, pasi izolimit në kushte shtëpie të diktuar nga vendimet qeveritare. Fjala është për pagën mujore.

“Ju lutem të gjithë atyre që janë në shtëpi pas mbylljes së aktivitetit ekonomik, të rrinë të qetë dhe bëjnë durim, të enjten do të kemi gati planin e garancisë financiare për kompensimin e pagave të munguara të çdo biznesi!

“Nuk do të vijë fundi i muajit pa pagën e gjithkujt ndër ju që qëndron në shtëpi si pasojë e mbylljes së biznesit ku punon!

Durim ju lutem dhe besim që po punojmë papushim për të mos lënë asnjë vetëm në përballimin e pasojës financiare të mosvajtjes në punë!”, shkruan i pari i qeverisë. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts