Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Qeveria, marrëveshje me Elvis Naçin: ja çdo bëhet me 9 milion eurot e dhuruara për rindërtimin

Ministri i Rindërtimit Arben Ahmetaj njoftoi nënshkrimin e një marrëveshjeje me kreun e fondacionit humanitar “Firdeus”, imam Elvis Naçin, mbi mënyrën se si do kontribuohet me donacionet e shqiptarëeve të mbledhura në ciklin “Shqiptarët për shqiptarët”.

“Nënshkrimi i Marrëveshjes me Fondacionin Firdeus, një gur tjetër i rëndësishëm i bazuar në rindërtimin.

9 milion e 50 mijë euro dhurime nga shqiptarët për shqiptarët do të shkojnë për rindërtimin e 26 shtëpive individuale në Thumanë, varësisht nga nevoja, edhe në njësi të tjera brenda zonës së dëmtuar nga tërmeti i 26 nëntorit.

Ndërkohë qeveria ka avancuar 5.7 milion dollarë për rindërtimin e infrastrukturës në Thumanë dhe përgatitjen e terrenit për rindërtimin e banesave, ku Firdeus së shpejti do të fillojë hedhjen e themeleve të para!”, shkruan  Ahmetaj.

Kujtojmë se në ditët e javët pas tërmetit, qeveria vendosi një bashkëpunim me imamin e njohur të Tiranës, duke kërkuar mbështetje edhe financiare prej kontributeve në “Firdeusin” e tij. /tesheshi.com/   

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤RINDËRTOJMË 🤝 BASHKËNënshkrimi i Marrëveshjes me Fondacionin Firdeus, një tjetër gur i rëndësishëm në themel të rindërtimit.9 milionë e 50 mijë euro donacione nga shqiptarët për shqiptarët, do të shkojnë për rindërtimin e 168 banesave individuale në Thumanë, e në varësi të nevojës, edhe në njësi të tjera brenda zonës së dëmtuar nga tërmeti i 26 nëntorit.👉Ndërkohë qeveria ka avancuar 5.7 milion dollarë për rindërtimin e infrastrukturës në Thumanë dhe përgatitjen e terrenit për rindërtimin e banesave, ku shumë shpejt Firdeus do të fillojë të hedhë themelet e para!

Posted by Arben Ahmetaj on Wednesday, August 12, 2020

auto pjese dak

Related posts