Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Qeni me yll…na falni, me bisht në ballë (video)

Pasi u shpëtua nga rruga, ky qenush u bë një yll i vërtetë në rrjetet sociale për shkak të një bishti që rritet në ballin e tij, dhe kjo është arsyeja pse ai u quajt “‘njëbrirësh’ prej pelushi”.

Stafi në qendrën për trajtimin e qenve të braktisur “Mac the pitbull”, e quajti këtë dhe “Narwhal”, sipas një balene që kishte një bri në kokë.

“Bishti në ballë e bën atë qenin më të mirë në botë”, shkruajtën ata në faqen e Facebook-ut pitbull të Mac.

Edhe pse për “Narwhal”-in kanë marrë tashmë shumë oferta për kujdestari, stafi ende nuk është i gatshëm për këtë, pasi thonë se duhet të ndjekin shëndeti i tij që të mos komplikohet. /tesheshi.com/

Our Narwhal magical unicorn puppy has had so many great people checking in on him this morning. Here is what his normal routine is: being a puppy. BOL!! Love,MacKeeperOfTheUnicorns

Posted by Mac the pitbull on Wednesday, 13 November 2019

auto pjese dak

Related posts