Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Që mos përfundoni nga deti në spital, Manastirlliu: ja 10 rregullat anti-koronare në plazh

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirlliu prezantoi 10 rregullat për një plazh relaksues, pa kërcënimin e Corona-s. Pra, pa rrezikun që virusi të të cenojë shëndetin e prishin pushimet, duke përfunduar nga shezlongu përballë detit, në spital përballë mjekëve.

Ato janë:

  1. Pastrimi dhe dezinfektimi duhet të zbatohen me rigorozitet në bare, restorante, shezlone dhe në çdo ambient.
  2. Në strukturat akomoduese duhet të ruhet distancimi fizik jo më pak se 1.5 meter.
  3. Stafi i shërbimit në kontakt me pushuesit apo vizitorët duhet të mbajmë domosdoshmërisht maskë.
  4. Kujdes me përdorimin e ashensorit, respektoni distancimin dhe higjenen.
  5. Hapësira midis ndenjëseve dhe çadrave të pushuesve duhet jo më pak se 3.5 metër distancë.
  6. Shmangni grumbullimet e çdo lloji.
  7. Shmangni ambientet e mbyllura, konsumoni ushqim në ambiente të hapura.
  8. Mos këmbeni aksesorët e plazhit me të tjerët.
  9. Ruani higjenën vetjake dhe kolektive.
  10. Nëse keni temperaturë mos u nisni për udhëtim dhe mos frekuentoni plazhin. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts