Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Porsche njofton me foto lançimin e modelit të ri 911 GT3

Porsche ka publikuar një foto të errët me të cilën njoftoi fillimin e modelit të ri 911 GT3 për 16 shkurt, dhe fokusi i makinës së re do të jetë në pistat e garave …

Me ngacmuesin e ri, Porsche ka treguar pjesën e pasme të modelit 911 GT3 nga gjenerata 992.

Makina sportive përmban një shpërndarës agresiv dhe një spoiler të madh, i cili është aty për të përshkruar më tej natyrën sportive të modelit të ri.

Dihet tashmë që nën kapak do të ketë një atmosferë 4.0 litërshe me një fuqi rreth 510 kf, e cila do ta lejojë atë të përshpejtohet nga 0-100 km / orë në rreth 3 sekonda, dhe klientët do të kenë një zgjedhje midis manualit me gjashtë marshe ose automatikut me shtatë.

Kjo njësi është parë tashmë në gjeneratën e mëparshme të modelit 911 Speedster, me të cilin Porsche shënoi 70-vjetorin e markës.

Ndryshimet nga standardi 992,911 nënkuptojnë ndryshime në trup për një performancë më të mirë aerodinamike, ku, ndër të tjera, kapaku standard do të zëvendësohet nga një më i lehtë se fibra karboni.

Falë përdorimit të paneleve të fibrave të karbonit dhe aplikimit inteligjentë të përbërësve më të lehtë mekanikë nga gjenerata e mëparshme GT3, pesha pritet të mbetet në të njëjtën 1,400 kg, që është një rezultat i shkëlqyeshëm duke marrë parasysh që modeli i ri është fizikisht më i madh se paraardhësi i tij .

Azhurnimi i shasisë do të rrumbullakoset me frena diskale më të mëdha, goma të pasme më të gjera dhe amortizues të rafinuar. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts