Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Përplasja e një Bugatti Chiron dhe një Prosche 911: si ndodhi? (pamje)

Ka pak njerëz në këtë planet që mund të përballojnë një Bugatti Chiron, dhe ka edhe më pak që e përplasin atë. Por ja që kjo ndodhi me një Chiron në Zvicër.

Në kolonën në të cilën ndodhej një kamper (në krye), pastaj një Mercedes C Clas, një Porsche 911 dhe një Bugatti Chiron, mes të trijave ndodh një aksident. Kamperi po lëvizte më ngadalë në rrugën e dredha-dredha malore sesa do të donin drejtuesit e bezdiosur të tri makinave, kështu që vendosën ta parakalonin atë.

Të dhënat jozyrtare thonë se Bugatti Chiron filloi parakalimin, dhe se i njëjti veprim u nis nga Porsche 911, ku gjatë parakalimit dhe ngarjes në korsinë e majtë, Chiron goditi 911, i cili vazhdoi të lëvizë në mënyrë të pakontrollueshme, dhe pastaj goditi Mercedesin C Clas.

Fotografitë e bashkangjitura tregojnë se më e keqja ndodhi te Porsche 911, e cila pati një dëm të madh. Bugatti Chiron ka dëme të vogla, por duke pasur parasysh çmimin e tij, do të jetë gjithashtu “i mprehtë” për riparim. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts