Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Për femrat: Tualeti trend i verës, duhet ta provoni

Në verë, kur bie mbrëmja, për t’u dukur që jeni nxirë dhe keni marrë një ngjyrë të bukur në plazh, mesa duket, asnjë gjë nuk ju bën punë. Megjithatë mund të përdorni pluhura të ndryshme, të cilat dhurojnë sfumatura nga më të ndryshmet. Perlat e shndritshme janë ideale për çdo lloj lëkure, në mënyrë qe ta bëjnë atë më të ndriçme dhe të duket natyrale.

Mjaftojnë vetëm disa marifete dhe produktet e duhura për të realizuar të ashtuquajturën ngjyrë bronxi, çka nxjerr në pah fytyrën dhe ndriçon pjesët e tjera nëpërmjet dritë-hijes.

Nëse fytyra nuk ka shenja të veçanta apo defekte, të cilat duhet të minimizohen me një fondatinë mbuluese, për bazën e lëkurës mjafton një krem nude BB. Baza vendoset që t’i japë lëkurës njëtrajtësi dhe për të mundësuar ngjitjen me lehtësi të pluhurave që do të përdorni në pjesë të ndryshme të lëkurës.

Për pjesën bronz, është e nevojshme të zgjidhni një produkt të mirë dhe ta shpërndani atë në pjesët e duhura të fytyrës, pra në mollëza, në ballë, në nofulla dhe pak në pjesën e mjekrës. Përdorni një furçë me kokë të sheshtë për të aplikuar pluhurin në pjesë delikate të fytyrës.

Sytë: Duhet të keni parasysh përdorimin e nuancave me efekt metalik, laps të zi dhe rimel voluminoz./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts