Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

“Nxehmje” për fushatë: Meta zbret në Selenicë me kauzën anti-Rama

Presidenti Meta zbriti në terren, në atë që pritet të jetë dhe fushata e tij për zgjedhjet e 25 prillit, duke braktisur përfundimisht statusin e të paanshmit, apo ndryshe të simbolit të unitetit të popullit.

Ai qe në Selenicë, duke thënë se jo ai por qeveria nuk po e përfundon rrugën e kësaj zone me Orikumin.

 “Ka një debat të pakuptimtë të kryeministrit sikur presidenti bllokonte aksin Vlorë-Orikum.

Nuk qëndron pretendimi që donatori të heqi fondin pasi nuk egziston, ato janë hequr me vëtëdijen e qeverisë sonë.

Presidenti nuk ka bërë asnjë pengim të fondit.

Unë doja të shpreh mbështetjen time për përfundimin sa më parë të këtij projekti”, tha Meta. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts