Auto Dak
Auto Dak

Një test i çmendur i Porsche Taycan në kuvertën e një aeroplanmbajtëseje (video)

Një ditë tjetër na ndan nga premiera e Taycan, një model elektrik që e sjell Porsche në një kthesë në operacionet e saj, por edhe në një konfuzion në tregun e modeleve elektrike ekskluzive.

Për këtë qëllim, Porsche vendosi të nisë një tërheqje tjetër për të promovuar performancën imponuese, veçanërisht në drejtim të përshpejtimit dhe frenimit. Sedani elektrik arriti në një aeroplanmbajtësen SS Hornet, kuverta e së cilës është e gjatë 265 metra.

Në atë distancë, Taycan do të duhet të përshpejtojë në 145 km / orë dhe më pas të ndalet pa rënë në det. Sigurisht, kjo është një ndërmarrje marketingu, kështu që është mjaft e qartë se Porsche ka arritur sukses në misionin e saj. U deshën 10.17 sekonda dhe 222.8 m për të gjithë manovrën, me piloten profesioniste garuese Shea Holbrook pas timonit. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts