Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Një punë për shqiptarë: të paguhesh për qëndrim 5 ditë në vaskë

Një banjë relaksuese për shumë është mënyra e përsosur për t’u shijuar pas një dite të gjatë pune. E ju mund ta keni e të paguheni për këtë.

Konkretisht, Agjensia Evropiane e Hapësirës (ESA) po kryen një studim pak të çuditshëm, ku pjesëmarrësit do të duhet të kalojnë pesë ditë në vaskë.

20 gra janë kërkuar që të marrin pjesë në eksperiment, dhe kazanët e thatë të dizajnuar posaçërisht do të përdoren në eksperiment.

Edhe pse kjo ide për t’u shtrirë në vaskë për pesë ditë tingëllon mjaft tërheqëse, ESA paralajmëroi se eksperimenti nuk ishte një shaka, shkruan Mirror.

“Kemi shumë aplikime, por ky studim nuk është shaka. Qëndrimi në shtrat tingëllon argëtuese, por kënaqësia zhduket shumë shpejt – veçanërisht kur merret gjaku dhe kryhet një biopsi. Ne mirëpresim gatishmërinë e vullnetarëve për të sakrifikuar jetën e tyre të përditshme për përfitimin e hulumtimit”, tha Jennifer Ngo-Anh, drejtuesi i ekipit ESA.

Megjithëse ende nuk është njoftuar se sa vullnetarë do të paguhen ose kur do të fillojnë, mund të konkludohet nga eksperimentet e mëparshme që shuma e parave do të jetë e madhe.

Vitin e kaluar, NASA pagoi mijra dollarë për studimin e saj, gjatë së cilës pjesëmarrësit kaluan 89 ditë në shtrat! /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts