Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Një ditë para verdiktit, Meta tund Kushtetutën: e ç’vlerë ka Venecia?

Presidenti Meta ka bërë një tjetër shfaqje politike ekzibicioniste, teksa ka tundur Kushtetutën e njeherësh injoruar Komisionin e Venecias, i cili të premten pritet të japë verdiktin përfundimtar mbi të atë cilën e ka parathënë; shkeljen e Kushtetutës nga ana e Metës,në rastin e anullimit të 30 qershorit.

Në Open me Eni Vasilin, kreu i shtetit, edhe deri kohë më parë vlerësonte rolin e Venecias, madje dhe premtonte dorëheqje nëse ajo e gjente në shkelje kushtetuese, shkoi deri aty sa tha frazën: “Çfarë vlere ka Venecia?”.

Meta u shpreh se ai është në rregull me Kushtetutën, e se nuk ka pse pret çdo thotë Venecia për aktet e tij.

“Unë nuk pres as Venecia dhe askënd tjetër që të konfirmojë drejtësinë e vendimit tim.

Unë kam Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë që e njoh më mirë se kushdo tjetër. Kam qenë edhe në Komisionin Parlamentar që merret gjoja me këtë hetimin e Presidentit, pikërisht vetëm për t’u treguar të gjithëve që Presidenti i Republikës së Shqipërisë, jo vetëm nuk ka shkelur asnjë nen të Kushtetutës, por përkundrazi, ka bërë mbrojtjen më të shkëlqyer të Kushtetutës”, tha Meta. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts