Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Ndodh në Tiranë: tenton hudhjen nga vinçi për të tretën herë, qeveria ia përgënjeshtron hallin

Një tjetër tentativë vetëvrasjeje me hedhje nga vinçi u konsumua në orët e pasdites në Tiranë, por fatlumturisht pa pasoja.

Xhemal Zhuri, 61-vjeç, ish-i përndjekur politik, ndenji në majë për afro 1 e gjysëm me kërcënimin e hedhjes që aty, ngjarje e ndodhur përballë Kishës Ortodokse, në një godinë në ndërtim e sipër.

Halli i tij ishte mosmarrja e kësteve të dëmshpërblimit, por nga Ministria e Financave u bë me dije posaçërisht për këtë rast, se 61-vjeçari ka marrë jo pak por 7 këste.

E veçanta e këtij rasti ishte se ai e përsëriste për këtë përvojë për të tretën herë, pasi dhe në 2012-ën e 2015-ën, kishte bërë të njëjtin veprim. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts