Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

“Mrekulli” tjetër në Mekë: rezervuari i madh uji për nevojat e Xhamisë së Madhe

Ndërtimi i një rezervuari të madh uji që do të përdoret për nevojat e Xhamisë së Madhe në Mekë është drejt përfundimit.

Ky rezervuar konsiderohet si një nga projektet më të rëndësishme strategjike në infrastrukturën e projektit të tretë saudit të zgjerimit të Xhamisë së Madhe dhe funksioneve të saj, i cili do të fillojë të përdoret gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit vitin e ardhshëm.

Kapaciteti i rezervuarit është 140,000 metra kub ujë, me diametër 100 metra, baza dhe muri janë prej çeliku dhe çatia është prej alumini. Ky rezervuar i ri do të lidhet me rezervuarin e vjetër të betonit Malakan i cili ka një kapacitet prej 80,000 metra kub. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts