Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Londra ka një zgjidhje të thjeshtë për ndotjen e ajrit: quhet myshk

Londra ka pemë që thithin 275 herë më shumë ndotje sesa pemët natyrore, shkruan Secret London.

Ka tre pemë të tilla në qytet që thithin dioksid karboni. Ata i quajnë “pemë qyteti”.

Eshtë në të vërtetë një masë myshk që thith substancat e dëmshme. Pemët kanë sistemet e tyre të ujitjes dhe për mbledhjen e të dhënave mjedisore që më vonë mund të përdoren për të luftuar ndotjen.

Këto “tre pemë” mund të thithin 275 herë më shumë substanca të dëmshme sesa një pemë natyrale. Kjo është arsyeja pse konsiderohet një agjent efektiv kundër ndotjes së ajrit.

Përveç kësaj, myshku mund të thithë një sasi të madhe lagështie dhe të ftohë ajrin, sipas Secret London. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com