Auto Dak
Auto Dak

“Lajthitja” e kanabisit, ekspertët: s’ka ndonjë dobi prej tij!

Përdorimi i medikamenteve me bazë kanabisin në trajtimin e depresionit, ankthit dhe psikozës nuk mund të justifikohen, sepse ka pak dëshmi që janë të sigurta.

Sipas një studimi të fundit nga revista shkencore Lancet Psychiatry, rreziqet e përdorimit tejkalojnë përfitimet.

Një nga autorët e studimit tha se gjetjet kishin implikime të rëndësishme në vendet ku lejohej përdorimi mjekësor i preparateve me bazë kanabisin.

Ai madje tha se ka një rekomandim, që në vendet ku kanabinoidet medicinale janë tashmë të ligjshme, mjekët dhe pacientët duhet të jenë të vetëdijshëm për kufizimet e dobive dhe rreziqet e mëdha nga derivatet e kësaj bime. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts