Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Kur gruas “s’ja ndjen” për hallet e burrit: kështu është zbukuruar Shtëpinë e Bardhë nga Melanie

disfata në zgjedhje, gjë që do bëjë ta lërë Shtëpinë e Bardhë, bashkëshota jeton në tjetër botë.

Ndodh kjo mes Trump dhe Melanie, pasi kjo e fundit, pa shfaqur asnjë shenjë dëshpërimi, nën idilin e festave, ka zbukuruar, sipas stilit të saj, Shtëpinë e Bardhë. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts