Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Kufoma e gjetur në Tropojë e të tmerrshmit Agim Madani; ja bëma më e fundit e tij

Kufoma e gjetur të dielën në një bunker në Mejdan  të Tropojë, është e shtetasit problematik, Agim Madani, banor i zonës, i njohur në Kosovë si i “tmerrshmi i Tropojës”, për shkak të shumë veprave penale, deri dhe plagosje policësh, kryer në zonën e Pejës. Tashmë po hetohet rreth rrethanava të vdekjes së tij.

Ja një shkrim i tesheshi.com kohë më parë, mbi plagosjen e një polici nga ana e viktimës: http://http://tesheshi.com/agim-madani-tropojani-qe-eshte-bere-tmerri-i-pejes-ja-si-e-plagosi-te-shtunen-policin-e-kosoves-arben-daci/

/tesheshi.com/  

auto pjese dak

Related posts