Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Këshilla: Disa mënyra për të rritur imunitetin e foshnjës tuaj

Asnjëherë nuk mund të jeni të kujdesshëm sa duhet për shëndetin e foshnjës tuaj. Pra, këtu janë disa këshilla të dobishme se si duhet ta trajtoni fëmijën tuaj për të ndihmuar në rritjen e imunitetit.

Sigurohuni që foshnja juaj të pushojë sa duhet – Imuniteti i fortë varet kryesisht nga fakti nëse foshnja ka pasur gjumë të mjaftueshëm.

Rritja e konsumit të vitaminës C – Nëse nënat kam mjaft Vitaminë C, foshnjat do të marrin mjaftueshëm atë përmes gjidhënies.

Përveç Vitaminës C, rrisni konsumimin e zinkut – Fëmijët midis moshës 7 muajsh dhe 3 vjeç duhet të marrin deri në 3 miligram zink çdo ditë

Mbajeni fëmijën tuaj të hidratuar – Marrja e duhur e qumështit është thelbësore për imunitetin e fortë të foshnjës tuaj. Kështu fiton të gjithë përbërësit e nevojshëm për zhvillimin e duhur.

Ushqimi i shëndetshëm – Dhe prindërit tanë vazhdonin na shtynin të hanim fruta dhe perime kur ishim të vegjël. Nuk ka mënyrë më të mirë sesa ta mbroni trupin në mënyrë natyrale.

Lani duart para se të krijoni kontakte me foshnjën tuaj – Edhe fëmijës tuaj mund t’ia lani duart me sapun dhe ujë, por butësisht. Shmangni kontaktin me njerëzit e sëmurë. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts