• Po na mbyt Selfie-Mania!

  Ato kohërat e vjetra kur familja zbukurohej dhe merrte pozicione të bukura për të bërë një foto të përsos ...

  Ato kohërat e vjetra kur familja zbukurohej dhe merrte pozicione të bukura për të bërë një foto të përsosur, apo për të paraqitur një eveniment familjar dhe ku gratë zinin qanin kur kishin dalë keq, a ...

  Read more
 • Oferta e re e Amazon: ”Fut” librat e shtypur në kompjuter

  Nëse ndjeni se librat e shtypur nuk përshtaten më me kohën, për shkak të madhësisë së tyre, ose sepse ju ...

  Nëse ndjeni se librat e shtypur nuk përshtaten më me kohën, për shkak të madhësisë së tyre, ose sepse ju tashmë dispononi disa kopje të botuara dhe nuk keni arsye se përse ti bleni ato online,  tanimë ...

  Read more
 • Do të shpëtosh nga gërhitja?! Ja se si…

  Të gërhasësh ndërsa fle, nuk është hiç e këndshme. Madje kjo mund të të rrezikojë dhe raportet me të tjer ...

  Të gërhasësh ndërsa fle, nuk është hiç e këndshme. Madje kjo mund të të rrezikojë dhe raportet me të tjerët, me familjarë, shok apo miq me të cilët të bie rasti të flesh në një dhomë, apo dhe me bashk ...

  Read more