Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Jon Bon Jovi hap një restorant tjetër për të varfërit

Këngëtari popullor Jon Bon Jovi vazhdon misionin e tij human duke hapur një restorant të tretë ku njerëzit e varfër do të jenë në gjendje të hanë falas.

“Kuzhina e shpirtit” është emri i një organizate jofitimprurëse të drejtuar nga Fondacioni JBJ, e drejtuar nga ky muzikant rock-u, qw ka pra inicialet e tij.

Në këto restorante, pjata me ushqim nuk ka asnjë çmim. Por kush tw dwshirojw mund të lërë një 20 dollarë dhuratë për punën në kuzhinë. Ata që nuk kanë para, si dhe të pastrehët, janë të mirëpritur të hanë në restorant falas, e gjithashtu, nëse duan, mund të bëjnë vullnetarin në kuzhinë.

Në uebfaqen e restorantit thuhet se 51 përqind e vakteve të servirura deri më tani janë dhuruar. 49 përqind e mbetur ishte e mbuluar nga puna vullnetare e njerëzve pa të ardhura. Kjo është arsyeja pse një nga motot e restorantit është: “Të gjithë janë të mirëpritur në tryezën tonë”.

“Misioni ynë ka qenë gjithmonë qw të kontribuojmw në ndryshimin pozitiv dhe t’i pwrgjigjemi sfidws sw urisë dhe pastrehësisë”, tha Bon Jovi.

Restoranti parë nga ai u hap në tetor 2011, në një zonë në New Jersey, qyteti ku Bon Jovi lindi.

Restoranti i dytë u hap në vitin 2016 pranë lumit Toms, një zonë e goditur nga Uragani Sendi që tronditi vendin në vitin 2012, sipas mediave amerikane. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts