Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Japan Airlines u jep të huajve 50,000 bileta kthyese për turizëm: ekzistojnë vetëm tre kushte…

Japan Airlines ka njoftuar se po dhuron 50,000 bileta kthyese, por mos prisni të vizitoni Tokën e Diellit krejtësisht falas. Këto bileta janë vetëm për fluturime midis Tokios dhe Osakas.

Qëllimi është të inkurajojë turistët që vijnë në kryeqytet për të dalë nga qendrat tipike urbane ndërsa vizitojnë Japoninë.

“Japonia është shumë më tepër se një dritë e ndezur në qendrat urbane”, citoi Business Insider të thoshte Japan Airlines.

Deklarata shtoi se “vizitorët mund të mësojnë më shumë rreth historisë dhe kulturës magjepsëse të Japonisë duke eksploruar rajone të ndryshme të vendit”.

Gati 2.5 milion vizitorë të huaj vizituan Japoninë vetëm në tetor, duke sjellë rreth 37 miliardë dollarë në industrinë e turizmit.

Megjithatë, statistikat kombëtare tregojnë se shumica e turistëve vizitojnë rajonin Kanto, ku ndodhet Tokio, si dhe Kansai ku ndodhen Osaka dhe Kyoto.

Por zonat më të vogle rurale nuk janë në gjendje të përfitojnë nga turizmi, ndaj dhe Japan Airlines do ta përdorte këtë promovim për të inkurajuar turistët që t’i zbulojnë ato.

Ekzistojnë tre kushte për marrjen e biletave: pasaporta juaj duhet të lëshohet në një vend tjetër nga Japonia, ose duhet të keni një qëndrim të përhershëm jashtë këtij vendi; duhet të jeni në Japoni midis korrikut dhe shtatorit të vitit të ardhshëm; dhe të keni një kartë japoneze Aëard Reward Miles Reëard. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts