Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Ja si e sheh Ambasadori Lu klimën e biznesit në Shqipëri

ë një një ceremoni të organizuar nga Dhomën Amerikane e Tregtisë, ambasadori amerikan, ka shprehur këto konsiderata për klimën e biznesit në Shqipëri, gjatë një rrëfimi:

Para pak ditësh isha në Nju Jork dhe në Uashington dhe aty pata mundësinë të flisja më njerëz të biznesit dhe unë u thashë atyre se nëse doni të hyni në tregun shqiptar, duhet t’i keni sytë hapur, duhet të përkushtoheni për një kohë të gjatë, duhet të përgatiteti për konkurrencë të fortë dhe duhet të jeni gati të përballeni edhe me korrupsionin.

Nëse jeni kurajozë, do të rrezikoheni shumë, por do të shpërbleheni shumë.

Unë iu inkurajoj të gjithëve të mendoni për menyrat se si Dhoma mund të ndihmojë për të përmirësuar klimën e biznesit dhe si të udhëheqë luftën kundër korrupsionit.

Ambasada Amerikane është e gatshme të jetë të japë kontributin e saj në këtë luftë, por puna më e rëndësishme u takon vetë shqiptarëve”.

Ceremonia u organizuar për me rastin e ardhjes së tij në Shqipwri si ambasador. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts