Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Ish-kryeparlamentari Pëllumbi: mandatdjegia, shembull që të mos ndodh më

Ish-kryetari i Kuvendit Servet Pëllumbi, një ndër figurat emblematike të socialistëve, tha se djegia e mandateve të opozitës duhet të bëhet shembull për këtë të fundit, por dhe për çdo opozitë në të ardhmen, që çfarë po ndodh të mos ndodh më.

“Situata të tilla nuk njoh që të kenë ndodh në parlamente të tjera dhe nuk duhen përsëritur. Ky duhet bërë shembull që asnjëherë situata të tilla të mos vinë në parlamentin shqiptar”, tha Pëllumbi, prezent në një përkujtimore për 11-vjetorin e Kongresit të Lushnjes, duke folur për A1 Report .

” Le të mësojmë nga periudha 100 vjet përpara, që nga Kongresi i Lushnjës, edhe pse kishte arsye shumë më tepër për divergjence, konflikte, ashpërsim, kishte figura që me fjalën e tyre, me të vërtetë i dhanë kontribut të vërtetë parlamentarizmit dhe popullit shqiptar”, u shpreh Pëllumbi.  

auto pjese dak

Related posts