Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Infektimet, ministri Lleshaj: koha për reagim policor

Ministri i Rendit Sandër Lleshaj doli në terren me mesazhin se policia duhet dhe do veprojë në emër të ligjit, në parandalimin e valës së infektimeve në kushtet e heqjes së masave izoluese.  

“Duhet të njoftojmë policinë për qytetarët që nuk i binden masave nga autoritetet shëndetësore. Është me rëndësi njoftimi i policisë për personat që thyejnë karantinën. Me mjaft rëndësi është koordinimi i përpjekjeve. Duhet që në këtë fazë kritike ta mbajmë situatën brenda parametrave të menaxhueshme”, u shpreh Lleshaj

“Me rëndësi është sensibilizimi i opinionit publik për të kuptuar që virusi është një rrezik real, i cili jo vetëm nuk ka kaluar por ndodhet në një fazë kritike dhe ne na kërkohet vlerësim serioz i kësaj. Nuk duhet të presim që virusi të trokasë tek ne për ta kuptuar rrezikun e tij, por duhet të shohim rrezikun që ka sjellë tek të tjerët, në mënyrë që të marrim masa që mos vijë tek ne. Kur të vijë tek ne është vonë”, shtoi njeriu që drejton Rendin në vend. /tesheshi.com/  

auto pjese dak

Related posts