Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Infektimet dyshifrore: paralajmërimi i rikthimit të online-it në shkolla

Ministrja e Shëndetësië Ogerta Manastrirlliu, paralajmëroi rikthimin e mësimit online, jo në total por si alternativë, edhe në nivelin e ciklit 9-vjeçar e të mesëm.

 “Ashtu si e kemi përsëritur shëndeti juaj dhe i fëmijëve është i pari. Deri tani fëmijët nuk vlerësohen të jenë transmetues të lartë i infeksionit.

Protokollet në shkolla janë zbatuar, por për të minimizuar risqet ku të pranishme janë edhe infeksionet e tjera respirator, pas rekomandimit të Komiteti të Ekspertëve kemi vendosur që t’i rekomandojmë ministrisë së Arsimit që prej datë 1 dhjetor të aplikojmë skenarët me mësim të alternuar, klasike, fizike dhe të kombinuar me mësim online. Bazuar në specifikat e situatës lokale të epidemisë”, tha Manastirlliu.

 

 

auto pjese dak

Related posts