Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Harta botërore e koronavirusit në kohë reale: të dhëna që ndryshojnë minutë për minutë (video)

Në YouTube, kush të dëshirojë mund të ndjekë në kohë reale ecurinë e koronavirusit në të gjithë botën.. Kjo hartë e llojit të ri u transmetua së pari në 26 janar, dhe që nga 30 janari transmetimi i drejtpërdrejtë nuk është ndërprerë.

“Qëllimi i transmetimit nuk është që dikush të ndjehet i shqetësuar. Unë po paraqes vetëm informacione që më ndihmojnë të kuptoj situatën aktuale”, thuhet në përshkrimin e transmetimit të drejtpërdrejtë.

Numrat bazohen në një kombinim të njoftimeve qeveritare dhe informacionit për median.

Moderatori i këtij transmetimi direkt është nga Koreja e Jugut, duke pretenduar se ka informacion shumë të besueshëm, dhe se njoftimet pasuese të autoriteteve shtetërore për numrat e infektuar në të gjithë botën janë kryesisht të rastësishme.

“Ndërsa punoj dhe fle, mbledhja e të dhënave bëhet automatikisht,” thotë ai. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts