Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Gostia e ëndërruar: Shikoni luftën e ariut me ujkun (video)

Lufta për dominim në natyrë është e vazhdueshme. Dhe një konflikt i kapur së fundi nga kamerat mes një ariu dhe një ujku, e përshkran më së miri.

Edhe pse ariu është më i fortë dhe ujku është i vetëdijshëm për këtë, por për shkak të luftës për epërsi ky i fundit nuk hoq dorë. Tek e fundit është fjala për një gosti të bollshme e të shijshme. /tesheshi.com/

Wolf vs Bear | The Snow Wolf: A Winter's Tale

This dramatised story reveals what can happen when a wolf gets in between a hungry bear and its food… 🐺🐻😱BBC Two

Posted by BBC Earth on Friday, 4 October 2019

auto pjese dak

Related posts