Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

FOTOLAJMI i DITËS/ Kumanovarja e vogël nën një tronditje të thellë

 

Çdo situatë e pazakontë, përcillet dhe me pamje jo të zakonta, zakonisht prekëse, për shkak të forcës shprehëse që përcjellin. Kështu, për ngjarjet e 24 orëve të fundit në Kumanovë të Maqedonisë, është veçuar dhe portreti i kësaj vajze të vogël, tronditja e së cilës dallohet qartë në sytë e saj të njomëzuar. Foto është realizuar nga Vizar Kryeziu i Asociated Press. Dhe fotot e mëposhtme, janë ato që më së miri e përcjellin arsyen  e trishtimit të vajzës.

 

auto pjese dak

Related posts