Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Fajon: Corona nuk është një justifikim për të goditur demokracinë

Europarlamentarja e njohur sllovene Tanja Fajon, gruaja që u morr me liberalizimin e vizave me Shqipërinë 10 vite më parë, i tha Danas-it me qendër në Beograd se virusi Corona nuk është justifikim për “bllokimin” e demokracisë në dhe se asnjë qeverie nuk mund t’i lejohet të imponojë fuqi të pakufizuara.

“Meqenëse shumë qeveri kanë deklaruar gjendje të jashtëzakonshme në mënyrë që të adresojnë në mënyrë efektive kërcënimin e vërtetë që vjen nga koronavirusi, ne duhet të sigurohemi që kjo përgjigje të jetë e ekuilibruar dhe proporcionale”, tha Fajon.

Ajo gjithashtu tha që Kina me sa duket ka qenë mjaft e suksesshme në frenimin, madje ndalimin e përhapjes së virusit. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts