Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Emrat në Mbretërinë e Bashkuar 2019: kryesojnë Muhamed dhe Olivia

BabyCentre ka publikuar listën e saj tashmë tradicionale të emrave më të njohur për djem dhe vajza në Mbretërinë e Bashkuar këtë vit.

Emri më i njohur për femra për vitin 2019 është Olivia, ndërsa më i njohur për djem është Muhamed, e kjo sipas BabyCentre, për të tretin vit radhazi.

Zyrtarisht, ekzistojnë 14 mënyra me të cilat mund të shkruhet emri Muhamed, që do të thotë “i përlavdëruari”, dhe mënyra se si është shkruar varet më shpesh nga origjina e familjes.

Emrat u ndikuan dhe nga atletët e famshëm si dhe nga familja mbretërore, kështu që Leo, Harry dhe George ishin në listë.

Emrat kryesorë për djemtë në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2019:

 1. Muhamed
 2. Noe
 3. Leo
 4. Oliver
 5. Charlie
 6. Harry
 7. George
 8. Arthur
 9. Fred
 10. Jack

Emrat kryesorë për vajzat në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2019:

 1. Olivia
 2. Sofia
 3. Ava
 4. Amelia
 5. Isla
 6. Zambak
 7. Mia
 8. Emily
 9. Isabella
 10. Freya /tesheshi.com/
auto pjese dak

Related posts

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com