Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Dot Watch: një orë që kurrë mos e patçi!

Dot Watch është një orë zgjuar për të verbrit, e realizuar nga Dot Incorporation.

Ora është gjithashtu e veçantë në dizajn. Forma e saj dhe materialet nga të cilat janë krijuar janë shumë tërheqëse, shkruan portali Unilad.

Kompania tha që ora ka komanda zëri. Kjo e lehtëson përdorimin. Përdoruesi ka një kohëmatës zanor.

Meqenëse njerëzit e verbër përdorin Braille, disa simbole shënohen me pika të ngritura.

Bateria e kësaj ore është e ngadaltë për t’u shkarkuar. Vetëm një mbushje në dhjetë ditë është e mjaftueshme.

Çmimi i saj nuk është i vogël. Në Mbretërinë e Bashkuar kushton 353 euro dhe në Shtetet e Bashkuara kushton 399 dollarë.

Gjithsesi, kurrë mos e patçi! Pra, qofshi gjithnjë me syrin pishë! /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts