Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Dikur katund, si është kthyer në fantazëm qendra ekonomike dhe politike e Evropës

Plateau Kirchberg (Luksemburg) është bërë qendra e zhvillimeve më të rëndësishme ekonomike dhe politike në këtë pjesë të Evropës.

Në fillim të viteve 1970, Kirchberg ishte një zonë e bujqësisë dhe blegtorisë. Nuk kishte asnjë infrastrukturë mbi të. Sot, ajo ka një pamje të përsosur futuriste. Institucione të shumta evropiane janë në këtë rrafshnaltë, të dominuara nga bankat dhe qendrat tregtare.

Por tashmë, për shkak të pandemisë së koronavirusit, të kësaj, banorët autoktonë të Kirchberg duket se kanë vendosur të kthehen në territoret prej nga kanë ardhur dekada më parë.

Fotografitë janë të frikshme dhe të bukura në të njëjtën kohë! /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com