Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Dedikuar dashurisë: një nga “kamerat e fshehta” më fantastike (video)

Shfaqja popullore e tipit “Kamera e fshehtë”, ka tërhequr gjithmonë vëmendjen e shikuesve.

Daily Comedy ka nxjerrë një nga variantet më të mira të këtij zhanri. Konkretisht, një çift u kërkon kalimtarëve që t’i fotografojnë ndërsa ai luan me kitarë nën ballkon me një trëndafil në dorë. E ndërsa vajza shfaqet e drejt saj hidhet trendafili, ajo papritmas bie nga ballkoni.

Dhe ja si reagojnë kalimtarët:

😂😂😂

Posted by Elmar Salayev on Wednesday, 16 October 2019

 

auto pjese dak

Related posts