Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Byrektorja “me namuz” në zemër të Stambollit: kritere etike në hapësirë gastronomike

Një byrektore pranë xhamisë Ismail Aga në lagjen Fatih të Stambollit, ka varur një afishe në vitrinën e saj ku shkruhet: “Në këtë dyqan ndalohet përgojimi, të folurit me zë të lartë dhe debatet mbi politikën”.

Xhemati i xhamisë Ismail Aga njihen si një bashkësi muslimanësh të veçantë në përkushtimin e tyre gjatë praktikimit të parimeve islame, dhe me sa duket pronari i kësaj byrektoreje, anëtar i kësaj xhamie gjithashtu, e ka pasqyruar këtë fakt në një mënyrë kreative.

A është kjo një strategji marketingu apo një këshillë vëllazërore, këtë e di vetëm pronari i byrektores. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts