Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Basha, tre oferta për situatën: premton t’i zbatojë në terren pa vendimmarje ekzekutive

Kryetari demokrat Basha, në një nga vizitat e tij në terrenin e pas-tërmetit, ofroi tre propozime për situatën, por pa preferuar të bashkëpunojë me qeverinë. Duke thënë se Shqipëria ka 500 inxhinierë, Basha tha: “Pika e parë, organizimi i këtyre qindra inxhinierëve që ofrohen vullnetarisht për të përshpejtuar procesin e vlerësimit të banesave.

E dyta vlerësimi me urgjencë dhe ndarje në dy kategori kryesore në të banueshme dhe të pabanueshme në mënyrë që vetë banorët të kenë një qartësi se çfarë duhet të bëjnë.

E treta të përdorën fuqitë që ka qeveria në gjendjen e fatkeqësisë natyrore për të anuluar afro 150 milion dollarë të planifikuara 10 oligarkë. Të thërriten ato oligarkë tu anulohen kontratat dhe këto 150 milion dollarë të destinohen urgjentisht për t’ju ardhur në ndihmë banorëve në nevojë”.

Ndërkohë që ekspertët e PD-së, tha Basha, po punojë për t’i zhvilluar edhe më tej.

Por duhet kujtuar se PD nuk mundet të ketë asnjë vendimmarje, pasi nuk qeverisë as dhe ndonjë bashki, kjo për shkak të bojkotit të 30 qershorit. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com