Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Albin Kurti: Ushtria në Kosovë së shpejti e detyrueshme, por jo pushtues(!)

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti u përsëriti anëtarëve të Ushtrisë së Kosovës të hënën se shërbimi ushtarak do të jetë i detyrueshëm.

“Ne do ta bëjmë shërbimin ushtarak të detyrueshëm, jo ​​sepse duam ta pushtojmë; përkundrazi, ne jemi një popull i qetë dhe me shpirt të lirë dhe duam të jemi të lirë që të jemi në gjendje ta mbrojmë Kosovën,” tha ai.

Forcat e sigurisë së Kosovës u shndërruan në Ushtrinë e Kosovës në fund të dhjetorit 2018, kur atyre u ishte dha mandatqë të mbronin integritetin territorial, qytetarët, pronën dhe interesat e Kosovës.

Transformimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës në Forcat e Armatosura të Kosovës është mbështetur nga SHBA, Mbretëria e Bashkuar, Gjermania dhe Italia. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts