Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

A do t’i jepnit fëmijës tuaj këtë lloj emri, siç këta prindër në Zvicër?

Kompania në Zvicër – Twifi, ofron një shërbim të pazakontë. Konretisht, të gjithë prindërit që i japin fëmijës së tyre një emër Twifius ose Twifia u ofrohet internet falas për 18 vitet e ardhshme.

Kështu, prindërit, identiteti i të cilëve nuk është zbuluar, e quajtën vajzën e tyre Twfia sipas një ofruesi të shërbimit të Internetit dhe morën 18 vjet internet falas.

Ata ishin të shkathët dhe e përdorën këtë si emrin e saj të mesëm.

Ata thanë, siç raportohet nga The Mirror, se paratë që do të përdorin për internet do të kursehen në llogarinë e vajzës së tyre. Ata shpresojnë t’i përdorin ato për t’i blerë makinën e parë kur ajo të mbush 18 vjeç.

“Sa më shumë që e mendoja, aq më shumë kuptova se sa unik është emri”, tha babai i vajzës. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts